“20bet Magyarország Hivatalos Kaszinó És Sportfogadási Platform

Töltse Le A Hivatalos 20bet Mobilalkalmazást

Ebben az esetben a new játékosok részesülhetnek az „Előrejelzések” bónusz ajánlatból. Ez az ajánlat azoknak a játékosoknak szól, akik komoly sportfogadási tapasztalattal rendelkeznek. Ahhoz, hogy kihasználd ezt a nagylelkű ajánlatot, 5 napon belül legalább thirty dollárt kell befizetned. Az előrejelzések naponta egyszer állnak rendelkezésedre, a fogadáshoz szinte korlátlan a sportágválaszték.

Ekkor jelentkezhetsz be, fizethetsz be, és megkaphatod az összes bónuszt. Az Android felhasználók is hozzáférhetnek the 20Bet alkalmazásban elérhető összes funkcióhoz. Fontos azonban megjegyezni, hogy a 20Bet Google android alkalmazás nem szerepel a Google Play Store-ban. Tehát mielőtt megpróbálnád az alkalmazást a készülékedre juttatni, engedélyezned kell az ismeretlen forrásból történő telepítést a folyamat befejezéséhez.

Sportpiacok És Fogadási Típusok

Ezen felül a system kaszinó játékokat kínál mindenkinek, aki érdeklődik az online szerencsejátékok iránt. Itt most mélyre ásunk, hogy felfedezzük a 20Bet” “minden csínját-bínját. Az élő osztók egy számítógépen vagy alkalmazáson keresztül vezetik a játékokat, így hiteles kaszinó élményt nyújtanak.

  • Minden új játékos kaphat némi ingyenes pénzt a regisztrációs bónuszból.
  • Más on-line fogadóirodákkal ellentétben ez a platform lehetővé teszi az élő fogadás élvezetét a new mobiltelefonodról is.
  • A 20Bet a Curacao Gaming Power licence, és some sort of TechSolutions Group NV tulajdona.
  • Mint lelkes sportfogadók, a sportfogadás-fejlesztők tudják, mire truck szükségük a játékosoknak szerte a világon.
  • Ezek some sort of játékok az iparág legnevesebb szoftverszolgáltatóitól származnak, lenyűgöző és irigylésre méltó listát alkotva.

A nyerőgépeké a főszerep, olyan jól ismert nyerőgépek várják a new szerencsejátékosokat, mint a fireplace Lightning, a Useless or Alive és a Viking Wilds. Emellett olyan népszerű progresszív jackpotos gyümölcs gépekkel is játszhatsz, mint a Netent által fejlesztett Mega Fortune Dreams.” “[newline]A 20Bet naponta több mint 1000 sporteseményt kínál, és minden fogadó számára érdekes fogadási kínálattal rendelkezik. A sportágak között olyan népszerű sportágak szerepelnek, mint some sort of foci és the baseball, valamint olyan kevésbé ismert játékok, mint az alpesi síelés 20bet casino.

A 20bet Érvényes Licenccel Rendelkezik

A több mint 800 futballesemény kínálatában minden fogadó megtalálhatja a számára megfelelő futballbajnokságot. A második és a new harmadik legnépszerűbb activity a tenisz és a kosárlabda 176, illetve 164 eseménnyel. Összességében elmondható, hogy a 20Bet egy megbízható hely, amely minden képzettségi szintű és költségvetésű játékos számára készült. A sportágak teljes mennyisége tartalmazza az összes népszerű sportot, mint például a labdarúgás, a kosárlabda, the jégkorong, a snowboarding, az ökölvívás és a röplabda. A 20Bet lépést tart a legújabb trendekkel, és népszerű e-sport játékokkal bővíti a new kínálatát. Olyan játékokra fogadhatsz, mint az Overwatch, Dota a couple of, Counter Strike, Little league of Legends és több más.

  • Ha nincs elég hely some sort of mobilodon, vagy egyszerűen csak nem akarod letölteni a 20Bet alkalmazást, bármilyen okból kifolyólag, az search engine optimization nagy baj!
  • A több mint 30 befizetési lehetőség közül mindenki megtalálhatja az országában elérhető módszert.
  • Minden asztalnál különböző tétekkel lehet játszani, hogy some sort of pénztárcabarát és the nagy játékosoknak is megfeleljen.
  • Szerencsédre iOS és Android os eszközökön is elérhető, így könnyen letölthető.
  • A mobilalkalmazás minden promóciót és bónuszt tartalmaz, amelyeket ez some sort of sportfogadási oldal kínál.
  • A 20Bet Magyarország egy biztonságos hely, ahol valódi emberek ellen játszhatsz.

Mindegyik promóciónak megvannak a saját funkciói és pénznyereményei, valamint a fogadási szabályok. Minden új játékos kaphat némi ingyenes pénzt some sort of regisztrációs bónuszból. Csak létre kell hoznod egy fiókot, end up being kell fizetned 12 dollárt vagy többet, és akár a hundred dollárt is kaphatsz. Más szóval, befizethetsz 100 dollárt, és még 100 dollárt kapsz, amivel 200 dollárra növelheted a bankrollodat. Miután some sort of pénz átment a számládra, fogadj legalább 1, 7-es szorzóval rendelkező eseményekre, és legalább ötször forgasd vissza a befizetett összeget.

Egyedi 100%-os Akár 100€pénzbónusz Ingyenes Sportfogásokhoz!

És persze, ha nagyobb nyereményekért szeretnél szerencsét próbálni, akkor kipróbálhatod a napi Lose & Wins élő kaszinó szekciót. Ha az asztali játékok kedvelője vagy, mindig találsz póker, baccarat vagy blackjack asztalt. A rulett szerelmesei megnézhetik a kerék pörgését, és játszhatnak európai, amerikai és francia rulettet. Még a kaparós játékokkal, a kenóval és a kaparós sorsjegyekkel is szórakozhatsz.

  • Ezért nem fogsz lemaradni semmiről, ami az asztali verzióban elérhető.
  • Valójában három kaszinóajánlat és egy nagy sportfogadási ajánlat van, amelyet az üdvözlőcsomag átvétele után kaphatsz meg.
  • A mobil sportfogadás eléréséhez írd be a bukméker nevét a böngésződbe (annak támogatnia kell a HTML5-öt), és nyisd meg the hivatalos oldalt.
  • Mindeközben pedig élvezheted arizona élő közvetítést a new weboldalon, amely folyamatosan tájékoztat téged ezekről az izgalmas játék élményekről.
  • Ráadásul az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvétel is definitely egyszerű, ami biztosítja, hogy minden felmerülő probléma gyorsan megoldódik.

Minden asztalnál különböző tétekkel lehet játszani, hogy a new pénztárcabarát és the nagy játékosoknak will be megfeleljen. Néhány év alatt a 20Bet sokat nőtt és megnyerte a fogadók szívét, ráadásul nem is ok nélkül. Jól átgondolt és kibővített sportfogadásával számos lehetőséget és magas oddsokat kínál ügyfeleinek, fokozva a fogadási élményt és megnyitva az utat the jelentős profit előtt.

Regisztrációs És Bejelentkezési Folyamat

A fogadási oldal mögött álló cég a platformot a HTML5 programozási nyelv használatával fejlesztette ki. Ennek a technológiának köszönhetően a felhasználók teljes élményben részesülhetnek meghibásodás nélkül. Ha a 20Bet-en szeretnél játszani vagy fogadni a mobileszközödről, nem kell megfelelned az adott rendszerkövetelményeknek.

  • A bónusz szabályok szerint ahhoz, hogy jogosult legyél erre az ajánlatra, öt napon belül legalább 8000 forintot kell befizetned.
  • Az alábbiakban mindent megtalálsz, amit a new fogadók a 20Bet magyar weboldalán kaphatnak.
  • De általában csak annyit kell tenned, hogy valódi pénzben fogadsz vagy többször játszol the nyerőgépeken, hogy fel tudd használni some sort of bónuszokat.
  • A mérkőzések élő közvetítése is elérhető arizona” “alkalmazáson, ami itt mindenképpen előny.

A 20Bet fogadási szekciója több mint 35 sportágat kínál, köztük futballt, röplabdát, rögbit, futsalt, teniszt és még sok más sportágat. A vállalat globális vonzereje, amelyet a többnyelvű weboldal és az ügyfélszolgálat” “is definitely bizonyít, pedig biztosítja, hogy végig jól szórakozz. A 20Bet alkalmazás lehetővé teszi, hogy bármikor kivedd a nyereményedet a new fizetési módok széles skálájával. Más on the web fogadóirodákkal ellentétben ez a platform lehetővé teszi az élő fogadás élvezetét the mobiltelefonodról is. Tapasztald meg a fogadás egy teljesen új, dinamikus és potenciálisan jövedelmező módját ebben a részben. Egy alkalmazás használatával nem hagyod ki a new lehetőséget, hogy fogadj kedvenc eseményeidre, mert a sportfogadás mindig az okostelefonodon van.

Et Software Rendszerkövetelmények Androidhoz

Ezért nincs szükséged 20Bet alkalmazásra, hogy útközben will be játszhass. A több mint 30 befizetési lehetőség közül mindenki megtalálhatja az országában elérhető módszert. A” “20Bet nagy előnye some sort of kriptovaluta tranzakciók, amelyek bitcoinban vagy litecoinban is végrehajthatók. A játékosok használhatnak e-pénztárcákat, például Ecopayz és Skrill, valamint hitelkártyákat, például Mastercard és Visa.

Az elérhető lehetőségek köre országonként eltérő, ezért mindenképpen nézd meg a weboldal „Fizetés” oldalát. Ha the fogadással nyereményt érsz el, valószínűleg ki akarod majd venni” “a new pénzed. Ebben az esetben számos lehetőség közül választhatsz, beleértve az e-pénztárcákat, kriptovalutákat és kártyákat.

Et Mobil Alkalmazás

A póker mellett a játékosok olyan asztali játékokat is találnak, great a baccarat, a new rulett vagy some sort of blackjack, amelyekben játszhatnak és fogadhatnak. Az asztali játékok the weboldal erre megjelölt részein találhatók, így könnyen megtalálhatók. A mobilalkalmazás minden promóciót és bónuszt tartalmaz, amelyeket ez the sportfogadási oldal kínál. A 20Bet Magyarország egy biztonságos hely, ahol valódi emberek ellen játszhatsz. Több mint 80 élő osztóasztal közül választhatsz, így mindig van egy szabad hely számodra.

  • Választhatsz a kriptovaluták, a fizetési rendszerek, az e-pénztárcák és a Visa vagy Mastercard kártyák között a befizetéshez vagy a nyeremények kifizetéséhez.
  • A játékok demó verzióinak kipróbálásához még 20Bet kaszinószámlára sincs szükséged, bármikor és bárhol játszhatsz velük.
  • Mindössze egy iOS vagy Google android készülékre, egy mobil böngészőre és egy stabil internet kapcsolatra van szükséged.
  • A 20Bet alkalmazást letöltheted a bukméker hivatalos oldaláról vagy a Search engines Play Marketről – használd úgy, ahogy neked tökéletesen megfelel.

Azok a játékosok, akik teljes online szerencsejáték-élményre vágynak, a megfelelő helyre jöttek. A weboldalon a szerencsejáték minden formája elérhető, beleértve a legújabb 3D-s nyerőgépeket és az élő krupiés játékokat is. A 20Bet egy bukméker, amely több ezer sporteseményt kínál, amelyekre fogadhat, és egy hatalmas kaszinó részleggel az összes népszerű kaszinójátékkal. Mint lelkes sportfogadók, a sportfogadás-fejlesztők tudják, mire truck szükségük a játékosoknak szerte a világon. A napi 1700 eseménynek köszönhetően fogadási lehetőségeid szinte korlátlanok.

Rendszeres 20bet Promóciók

A számládhoz kapcsolódó összes adat automatikusan szinkronizálódik a telefonoddal. Nincs értelme a mobilplatformnak,” “ha az nem biztosítja az összes szükséges funkciót a folyamatos játékélmény megteremtéséhez. A 20Bet tudja ezt, ezért a fogadási alkalmazása és weboldalának elérhető verziója ugyanazt a kényelmet és funkcionalitást kínálja, great az asztali verzió. A bukméker három külön promóciós ajánlatból álló exkluzív üdvözlő csomagot kínál. Ezek közül az egyik egy egyedülálló sportfogadási bónusz, a többi pedig befizetési kaszinó ajánlat.

Találd el being unfaithful mérkőzés eredményét, és 100 dollárt kapsz, és ingyenes fogadást tehetsz bármelyik sportágra. A klasszikusabb lehetőségeket kedvelő játékosok számára a 20Bet kaszinó asztali játékokat is usually kínál, például kártyajátékokat és rulettet. Ezek a játékok the kaszinón belül arizona „Egyéb” szekcióban találhatók, más típusú játékok, például a bingó és a kaparós sorsjegyek mellett. Nehéz” “elképzelni egy kaszinót póker nélkül, és the 20Bet ezt jól tudja.

A 20bet Alkalmazás Telepítése Ios Rendszeren

A hely a kaszinó alapjátékok széles választékával érkezik, amelyek kiegészítik some sort of sportfogadási ajánlatokat. A szerencsejátékosok élő asztali játékokat játszhatnak, versenyezhetnek valódi emberek és számítógépek ellen, és pörgethetik a nyerőgépek tárcsáit. Egyes szerencsejáték-oldalak és online kaszinók kizárják mobilfelhasználóikat az ajánlatok katalógusából. Az összes fogadási és online kaszinópromóciót felhasználhatod, hogy ingyenes pénzt keress. Miután regisztráltál mobiltelefonodról, hozzáférhetsz az üdvözlő bónuszhoz.

  • Ha az asztali játékok kedvelője vagy, mindig találsz póker, baccarat vagy blackjack asztalt.
  • Még a kaparós játékokkal, a kenóval és a kaparós sorsjegyekkel is szórakozhatsz.
  • A nyerőgépek mindig nagyon népszerűek az on-line kaszinókban, ezért some sort of 20Bet magyar kaszinó hatalmas cím választékkal rendelkezik a katalógusában.
  • A minimális befizetési és kifizetési összegek a választott fizetési módtól és az országtól függnek.
  • Ha fel szeretnéd tölteni arizona egyenleged, menj some sort of “Fizetések” részre, és” “válaszd ki a bemutatott fizetési lehetőségek egyikét.

Ezután válaszd ki a befizetni kívánt összeget, és küldd el a kérelmet. Győződj meg róla, hogy iOS készüléked megfelel ezeknek some sort of specifikációknak, mielőtt megpróbálnád letölteni az alkalmazást az App Store-ból. Összesen több mint 90 lehetőség áll rendelkezésre, köztük olyan jól ismert nevek, mint a Participate in ‘n Go, Habanero, Games Global és Pragmatic Play. Néha a platform kérheti, hogy egy hivatalos dokumentumot (jogosítványt vagy személyi igazolványt) nyújts be személyazonosságod igazolására.

Kényelmes Befizetési Lehetőségek

A 20Bet egy mobilbarát webhely, amely automatikusan alkalmazkodik a kisebb képernyőkhöz. Bármilyen Android vagy iOS telefont használhatsz számlaegyenleged eléréséhez, kaszinójátékokhoz és fogadásokhoz. Minden menüszintet egyértelműen terveztek, hogy a mobil felhasználók ne zavarodjanak össze a navigációval kapcsolatban.

Eközben a kaszinó szekcióban több száz nyerőgépet és asztali játékot fedezhetsz fel, valamint élő kaszinójátékokat, amelyek zökkenőmentesen működnek a new telefonodon. Ha szenvedélyesen szereted a kaszinójátékokat, akkor mindenképpen ki kell próbálnod some sort of 20Bet-et. Kellemesen meg fogsz lepődni” “az elérhető lebilincselő játékok sokaságától. Ráadásul számos játék demó verzióját is felfedezheted, így kipróbálhatod és élvezheted őket anélkül, hogy a pénztárcádhoz nyúlnál.

Sportfogadási Bónuszajánlatok

Ezek a new játékok az iparág legnevesebb szoftverszolgáltatóitól származnak, lenyűgöző és irigylésre méltó listát alkotva. A 20Bet magyar online kaszinóhoz való csatlakozással a fogadások és a szórakozás új világába léphetsz be. A 20Bet ugyanazokat a fogadási piacokat kínálja, és kiválaszthatod azt, amelyik a legjobban tetszik.

  • A promóciós ajánlatok nagyon fontosak, amikor az online sportfogadásról és szerencsejátékról vehicle szó.
  • A 20Bet-nél hozzáférhetsz some sort of cashout funkcióhoz, akár részlegesen, akár teljes egészében, a helyzettől függően.
  • A póker mellett a játékosok olyan asztali játékokat is találnak, mint a baccarat, a new rulett vagy a blackjack, amelyekben játszhatnak és fogadhatnak.
  • Ritka esetekben banki dokumentumot vagy számlát is kérhetnek, hogy igazolják az adataidat.

Ennek megfelelően létezik egy 20Bet magyar játékosoknak szóló mobil verziója, amely eltérő weboldal elrendezéssel rendelkezik. Nem kell semmilyen alkalmazást letöltened ahhoz, hogy hozzáférj ehhez a mobilbarát weboldalhoz. Mindössze egy iOS vagy Google android készülékre, egy mobil böngészőre és egy stabil internet kapcsolatra van szükséged.

Befizetési Módok

A legjobb pedig az, hogy a legtöbb ilyen nyerőgépes játék demó verzióval is kipróbálható. Így anélkül élvezheted őket, hogy költenéd a pénztárcádat, és a különböző lehetőségek kipróbálása után eldöntheted, melyiket szeretnéd valódi pénzben játszani. A különféle sportágak mellett, amelyekre fogadhatsz, szép bónuszok és promóciók is vannak, amelyek feldobják az élményt. Az alábbiakban mindent megtalálsz, amit a new fogadók a 20Bet magyar weboldalán kaphatnak. A 20Bet weboldalára belépve egy felhasználóbarát oldalt találsz majd, amelyet úgy terveztek, hogy még az online fogadásokban járatlanok számára is megfelelő legyen. Nincs szükség előzetes tapasztalatra ahhoz, hogy megértsd some sort of cég különböző szekcióit és fogadási területeit.

  • Összességében nincs értelme csatlakozni egy bukmékerhez, anordna az nem nyújt lenyűgöző vagy legalábbis elfogadható bónuszajánlatokat.
  • A fő weboldal összes funkciója és fiókja teljes mértékben szinkronizálva van a 20Bet alkalmazással minden Androidon.
  • Ha már truck számlád, felhasználhatod arizona üdvözlő ajánlatodat az ingyenes fogadásokkal.
  • A leggyorsabb módja annak, hogy kapcsolatba léphess velük, styra írsz élő chaten.

Ha nem használsz fel egy ajánlatot a befizetést követő 14 napon belül, a nyeremény automatikusan elvész. Ha nincs elég hely some sort of mobilodon, vagy egyszerűen csak nem akarod letölteni a 20Bet alkalmazást, bármilyen okból kifolyólag, az search engine marketing nagy baj! Végül is használhatod a new 20Bet weboldal mobil verzióját, amely ugyanolyan jól működik.

Üdvözlő Bónusz Sportfogadáshoz

Ha úgy döntesz, hogy élőben fogadsz, akkor valós időben követhetsz majd mindent, ami a meccsen történik. Ezenkívül kihasználhatod a változó oddsokat, és fogadhatsz some sort of fejleményektől függően megnyíló új piacokra. A 20Bet alkalmazás egy letölthető szoftver, amely teljesíti a weboldal elsődleges célját, és felejthetetlen mobil fogadási élményt nyújt.

  • Egy gázszámla, egy hitelkártya fényképe vagy egy telefonszámla is megteszi.”
  • A kriptovaluta is elérhető mindazok számára, akiket érdekel a kripto fogadások.
  • Az asztali játékok some sort of weboldal erre megjelölt részein találhatók, így könnyen megtalálhatók.
  • Ha pedig változatosabbá szeretnéd tenni az élményed, bármikor válthatsz kaszinójátékokra, és választhatsz a new klasszikus nyerőgépek vagy a contemporary videojátékok közül.
  • Úgy tartják, hogy jelenleg ez az egyik legbőkezűbb helyszín az iparágban, mivel meglepően jövedelmező és hasznos bónuszokat kínál az újonnan” “érkezőknek.

Ezután néhány lépést kell követned az okostelefonra való telepítéshez. Csak kövesd az “Általános Szerződési Feltételek” alatt található utasításokat. De általában csak annyit kell tenned, hogy valódi pénzben fogadsz vagy többször játszol the nyerőgépeken, hogy blessyrer tudd használni some sort of bónuszokat. A fenti promóciók mellett the bukméker több heti ajánlatot is sour a kínálatában. Ezek a meglévő ügyfeleknek szólnak, így styra azt tervezed, hogy egy ideig some sort of platformon maradsz, nézd meg az ajánlatok leírását lentebb.

A Játékosok Mobilalkalmazás Értékelése

A mobilalkalmazással például a munkahelyi szünetben vagy bárhol máshol, mondjuk tömegközlekedési eszközön is fogadhatsz. Az előrejelzések egy híres sportfogadási promóció, amely minden meglévő ügyfél számára elérhető. Csak 10 mérkőzés kimenetelét kell megjósolnod, hogy megnyerd az EUR jackpotot! Ne feledd, hogy legalább thirty EUR kell befizetned 5 napon belül, hogy csatlakozhass az eseményhez.

  • Ezen az oldalon pedig mindent megtalálsz, amit a 20Bet alkalmazásról tudnod kell, amit letölthetsz, függetlenül attól, hogy hol vagy.
  • Ugyanakkor több száz piaci opciót kínálnak, mint például the mérkőzés eredménye vagy a félidő, the szögletek és az ázsiai hendikep, amely nagyon népszerűnek bizonyult.
  • A weboldal minden szükséges óvintézkedést megtesz arizona adatok biztonsága érdekében.
  • A 20Bet kaszinó a legjobb szerencsejáték lehetőségeket kínálja, a video slotoktól kezdve a sportesemények és asztali játékok élő közvetítéséig.
  • A weboldal betartja some sort of felelősségteljes szerencsejátékra vonatkozó irányelveket, és felelősségteljes szerencsejátékra ösztönzi a játékosokat.
  • Fontos azonban megjegyezni, hogy a 20Bet Android os alkalmazás nem szerepel a Google Enjoy Store-ban.

Fantasy, történelmi, mitológiai, sport, gyümölcsös és édesség témájú nyerőgépek, bármit is keresel, some sort of 20Bet listáján megtalálod. Az egyszerű nyerőgépek mellett jackpot és bónusz vásárlási nyerőgépeket is találsz. A 20Bet fogadóirodánál some sort of fogadók élőben, azaz a sportesemény alatt is megtehetik tétjeiket. Ez egy egyre nagyobb teret hódító népszerű gyakorlat, elsősorban az általa okozott izgalom miatt, és mert általában magasabb oddsokat kínál. Nem számít, hol vagy vagy mennyi arizona idő, telefonon vagy táblagépen bármikor felveheted a kapcsolatot a new támogatási szolgálatukkal. Számos aktív kapcsolattartási csatorna érhető el a mobilalkalmazás menüjében.

Játssz Valós Idejű Játékokkal Az Élő Kaszinóban

Ezenkívül élvezheted a HIGH DEFINITION képminőséget több kameranézettel és integrált élő chattel, hogy arizona élő meccseken kommunikálhass másokkal. A mobilalkalmazás teljes mértékben kompatibilis az Android operációs rendszer legújabb verzióival. Mindig telepítheted az apk fájl legújabb verzióját erről és a fő weboldalról. Ezért könnyedén hozzáférhetsz bármilyen játékgéphez vagy asztali játékhoz új és régebbi okostelefonokon is. Egy jó stratégia az, ha ingyenes pörgetési bónuszt kapsz, és játékra használod fel.

  • Egy pillantás arizona interneten vagy akár egy Google keresés is azt mutatja, hogy a konkurenciához képest nagyon magasan áll.
  • A különféle fogadási típusok vonzóvá teszik a platformot some sort of tapasztalt játékosok számára.
  • Fogadásokat köthetsz egy sportmérkőzésre, és valós időben követheted a játékot.
  • Ott add meg some sort of 20Bet bejelentkezési adataidat, és jelentkezz be a számládra.
  • A több mint 2000 játék kínálatával some sort of 20Bet magyar kaszinó szolgáltatásait választó szerencsejátékosok nagy élvezetnek néznek elébe.

Élő fogadásokat számos sportágra, köztük az összes népszerű sportágra megtehetsz. A 20Bet magyar weboldala 0-24-es ügyfélszolgálattal rendelkezik, amely angolul és számos más nyelven beszél. A rendelkezésre álló” “lehetőségek közé tartozik arizona élő chat, arizona e-mail cím és az átfogó GYIK.

Similar Posts

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *